Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (2.99 secunde)
Noua lege fundamentala a tarii, adaptata la realitatile postbelice, in spiritul adunarilor plebiscitare de la Chisinau, Cernauti si Alba Iulia, stabileste ca Regatul Romaniei este un stat national, unitar si indivizibil.
Vointa unanima de libertate si coeziune a romanilor din provinciile istorice s-a materializat astfel in Marea Unire proclamata de Adunarea de la Alba Iulia, intr-o zi care, datorita incarcaturii simbolice, va deveni zi nationala.
In aprilie, Valerie Ciolos-Villemin a sustinut la Catedrala Romano-Catolica din Alba Iulia un concert de muzica sacra, in cadrul unei campanii ce a avut ca scop achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.
Imi amintesc cu mahnire si cu indignare totodata ca am vazut cum, la Alba Iulia, chiar si seniorul Corneliu Coposu a fost huiduit de catre o consistenta gasca FSN.
Printre acestea se numara Corapet Corabia, Moldoplast, Nectar Pascani, Miraj Bucuresti, Moldosin Vaslui, Uteps Alba Iulia, pentru care a fost deschisa procedura de lichidare judiciara, Gerom Buzau.
Proiecte hoteliere noi se vor derula si in Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Sibiu, Alba-Iulia, Iasi, Constanta, precum si in statiunile balneare si in Delta Dunarii.
Liderul PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, si ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, au declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa, ca vor sustine constructia autostrazii Transilvania, cu conditia ca pretul sa fie corect.
Mai trebuie spus ca AVAS va prelua pentru valorificare creantele comerciale ale Electrica Banat Timisoara, Electrica Transilvania Sud Brasov (inclusiv ale sucursalei Alba Iulia) si ale Electrica Transilvania Nord Cluj Napoca (inclusiv sucursalele Baia Mare, Satu Mare, Bistrita).
Pe lista disponibilizarilor aflata in curs de adoptare mai este trecuta si Societatea Resial Alba Iulia, cu 265 de persoane, Termoserv SA Turceni - 200 si inca 500 de locuri de munca puse la dispozitia MEC pentru corectii in programele de restructurare la societatile comerciale din sectorul resurselor minerale si complexele energetice.
Resial Alba Iulia - 265 de persoane. Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane.
Alba Iulia si Metalurgica Reghin. Incepind cu anul 1995, ca urmare a aparitiei legii privind protectia mediului, republicata, in contractele de vinzare-cumparare de actiuni sint cuprinse clauze referitoare la obligatiile asumate de cumparatori in vederea respectarii legislatiei in domeniu.
Alba Iulia; Gheorghe Marinescu; Nistrului; in depoul CFR; in Cauaceu; Niuved; Strada Plevnei; in Magesti; Cuzop; Curtuiseni; Pietroasa; Chiscau; Cefa;
Si sa nu uitam de festivitatile de Ziua Nationala, cum ar fi parada militara de la Arcul de triumf, momente solemne la Monumentul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol precum si ceremoniile organizate la Alba Iulia dar si in alte orase din tara.
Primarul municipiului Petrosani, Carol Schreter, dar si secretarul primariei, Adrian Negoe, au intrat in atentia procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Alba Iulia, dupa ce pe numele lor au fost facute mai multe plangeri din cauza unor ilegalitati descoperite de organele de control.
Sibianul (Mircea Bargoz s-a nascut de fapt la Alba Iulia, dar de Sibiu se leaga toata viata sa) are planuri si cu sediul IPJ Constanta.
Seful AVAS, Teodor Atanasiu, a spus intr-o conferinta de presa la Alba Iulia ca Adunarea Generala a Actionarilor Uzinei Tractorul Brasov a luat decizia ca societatea sa fie lichidata voluntar, iar apoi, printr-un lichidator, fluxul tehnologic de productie de tractoare si brandul unitatii sa fie vandute in anumite conditii.
Adrian Hava, reprezentatul RCS&RDS Oradea, ne informeaza ca proiectul de extindere si modernizare a punctelor de prezenta initiat de companie se desfasoara si la nivel national, in orase precum Alba-Iulia, Brasov, Cluj, Craiova, Focsani, Iasi, Onesti, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Targu-Mures si Targu-Ocna.
Presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a declarat ieri, la Alba Iulia, ca discuta cu institutiile oltene un plan de masuri ce pregateste venirea companiei americane Ford la Automobile Craiova.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
fabrica La Dorna din  Dorna, la Danone - Bucuresti, la Tnuva - Popesti Leordeni, la Hochland - Sighisoara, la Albalact din Alba-Iulia si în judetul Cluj, la sediul firmei Friesland, din comuna Baciu.
google-analytics.com